Oud Limburgs Schuttersfeest 2017

Vrijwilligers schieten niet als paddenstoelen uit de grond. Ook niet in Merkelbeek. Dat stelt de organisatie van het OLS voor een grote uitdaging... Het succesvol organiseren van dit fantastische evenement zal namelijk de hulp vereisen van maar liefst 1800 vrijwilligers! In de periode van half juni tot half juli 2017 worden vele handjes gezocht voor diverse werkzaamheden. RKDFC roept daarom haar leden en aanhang op om een steentje bij te dragen!

Inschrijven kan zowel online, via het inschrijfformulier (http://www.ols2017.eu/vrijwilligers/vrijwilliger-worden/), als ook via schriftelijke aanmelding. Het invullen van het inschrijfformulier is geen hogere wiskunde, maar heb je verder nog vragen kun je terecht bij Roel Knibbeler ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Ben je bijna overtuigd, maar nog net niet helemaal? Of wil je wel helpen, maar niet in je eentje? Opgeven als groep kan ook! Je moet dan als groepsleden een bepaalde code vermelden op het inschrijfformulier. Let daarbij op dat je dezelfde datums aangeeft om te werken. Alhoewel de organisatie haar best zal doen, is er geen 100% garantie dat de hele groep bij elkaar geplaatst zal worden. Mochten we je nu nóg niet overgehaald hebben, er wordt ook nog voor alle vrijwilligers een aparte feestavond georganiseerd! Daarnaast houdt de club er nog een leuk zakcentje (vrijwilligersvergoeding) aan over, mocht er sprake zijn van een positief saldo na het OLS.

Graag aanmelden voor 1 mei om de planning zo soepel mogelijk te laten verlopen! Later kan ook, maar met name als je als groep wilt werken is het belangrijk dat je je op tijd aanmeldt.

RKDFC hoopt op jullie medewerking, enthousiasme en toewijding!