RKDFC scoort met Welling!

RKDFC is blij en verheugd Welling Autobedrijven te mogen verwelkomen bij onze rood-witte familie

Welling Autobedrijven is sinds kort bordsponsor van onze vereniging met de toepasselijke leus:                    ‘Scoren doe je met Welling!‘. Deze borden zijn achter de beide doelen op ons kunstgrasveld te vinden. Welling is sinds 1969 een begrip in Limburg en velen weten dan ook de weg naar een van de 5 vestigingen van Welling Autobedrijven (Heerlen – Beek) te vinden.

 

Sinds Bram Dieteren Welling Autobedrijven heeft overgenomen heeft hij per 1 september 2012 ook de Maaspoort in Beek overgenomen Het totale Welling Peugeot rayon bestaat nu uit Parkstad Limburg en de Westelijke Mijnstreek. Naast Peugeot heeft Welling Autobedrijven ook de volgende merken: Mitsubishi, Suzuki, Mazda en Hyundai en een occasion center met meer dan 250 jong gebruikte auto's.

 

Maar Welling Autobedrijven heeft ook nieuws! Vanuit de vestiging in Beek op de Wethouder Sangersstraat gaan wij verhuizen naar de Autoboulevard (Bergerweg) te Sittard. Het voormalige pand van de ATU wordt volledig verbouwd en gerenoveerd om ook hier iedereen te ontvangen zoals men dat gewend is op de Autoboulevard te Heerlen. Daarnaast gaan wij in het voorjaar ook een vestiging openen op de Weerhuisweg te Maastricht!

 

De opening van beide vestigingen medio dit voorjaar is het bewijs van een gezond bedrijf dat blijft groeien in Zuid- Limburg. Dit sluit ook precies aan bij hun visie: Gastvrijheid en kennis beleven bij het gezondste en meest innoverende mobiliteitsbedrijf van Zuid- Limburg.

Benieuwd naar wat Welling Autobedrijven voor jou kan betekenen? Voor een overzicht van het aanbod van Welling verwijzen wij onze leden en supporters graag naar www.wellingautobedrijven.nl.

Namens heel RKDFC, bedankt! Een speciaal woord van dank aan Eric Koch en de Sponsorcommissie voor de hulp bij het tot stand komen van de sponsoring.