Jeugd activiteitencommissie

De jeugdactiviteitencommissie heeft tot doel om activiteiten te organiseren die naast het voetballen, voor de jeugdleden mede als doel hebben het familie gevoel en de gezeligheid te bevorderen binnen onze club!
Denk hierbij dan aan: de Sinterklaas activiteit, de Paasdropping, Paaseieren zoeken en nog veel meer!
Heb je een leuk idee, tip of opmerking mail dit dan door naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
De jeugdactiviteitencommissie RKDFC bestaat uit de volgende personen:
 

 

 Erwin Bemelen

De beer van RKDFC. Zijn brede schouders en ongeziene lengte boezemen iedere tegenstander angst in. Deze verpleger schijnt dagelijks naar zijn werk te kajakken. Daar redt hij minimaal 37 levens per dag.

 Job Dormans

Kijkt iedere dag een aflevering van Bob de Bouwer, zijn grote voorbeeld. Een taillerip beschouwt hij als de grootste uitvinding ooit en zijn gereedschapskist gebruikt hij ’s nachts als kussen.

 

 Zef Finger

Zef geeft keeperstraining aan de jeugd. Niet omdat hij zelf zo goed kan keepen, maar omdat hij zijn pupillen dan aan het einde van het jaar kan trakteren op McDonalds. Een excuus om weer een avondje in zijn favoriete restaurant te vertoeven.

 

 

 Ricardo Niewitecki

Zijn zangkunsten zijn ongeëvenaard. Hij is niet voor niets een groot tieneridool. Justin Bieber leeft in zijn schaduw. Qua haarstijl wil hij langzaamaan het kapsel van zijn vader overnemen.

 

 Sven Portz

Zijn doel is om één keer per seizoen geblesseerd te raken. Dat lukt zelden, meestal is het vaker. Heeft na een succesvolle dansles tijdens KVW Merkelbeek de ambitie om choreograaf te worden.

 

 Maarten Schloen

Maarten komt uit het naburige dorp waarvan we de naam liever niet noemen. Is gelukkig verstandig genoeg om meer tijd in Merkelbeek te besteden dan in zijn woonplaats. Hij fietst verder graag tegen tractorsluizen aan.

 

 Erwin Vromen

Sommige mensen komen nooit buiten hun dorp, Erwin komt nooit buiten de middencirkel. Loopt tijdens de wedstrijd 90 minuten lang rondjes langs de witte kalklijn om zijn territorium te beschermen.