Zeemcup 2017

ZEEMCUP 2017

Beste voetballiefhebbers,

Inmiddels een begrip in de regio: de Zeemcup! Ook dit jaar zal RKDFC dit prestigieuze miniveldvoetbaltoernooi (4 spelers en 1 keeper) organiseren voor jong en oud. Het programma ziet eruit als volgt:

17 juni: Recreantentoernooi (lagere elftallen/familie/kids/dames/veur de sjpass deelnemers)

18 juni: Prestatief (vanaf 15 jaar) en damestoernooi (dames en meiden vanaf B jeugd)

Dit jaar is er ruimte voor maximaal 48 recreantenteams, 18 damesteams en 30 prestatieve teams. RKDFC heeft afgelopen editie diverse teams moeten teleurstellen, dus wees er snel bij (VOL=VOL).

Meld je team aan middels onderstaand inschrijfformulier en mail dit naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Op zowel 17 als 18 juni start het toernooi om 10:00 uur. Belangrijk om te vermelden is dat je je uiterlijk om 9:30 uur dient te melden bij het secretariaat.

Het toernooi wordt gespeeld volgens de zaalvoetbalregels (aangepast reglement). Bij het prestatieve toernooi worden de wedstrijden geleid door KNVB-scheidsrechters. Het toernooischema en reglement worden ongeveer één week voor aanvang gemaild naar de teams.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 45 (extra kosten i.v.m. KNVB scheidsrechters). Bij het inschrijfgeld zit 1 consumptiekaart (10 consumpties à € 1,70) inbegrepen. Graag vóór 10 juni 2017 overmaken op rekeningnummer:

IBAN: NL 48 RABO 0133 102 300 ten name van RKDFC onder vermelding van ‘teamnaam’ en ‘Zeemcup’.

Let op: De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Na verwerking van de inschrijving ontvang je van ons een bevestiging per e-mail binnen twee weken. Het wedstrijdschema zal je, samen met de poule-indeling en aanvangstijden, een week voor het toernooi ontvangen.

Met sportieve groet,

Namens de Zeemcup-organisatie

 

 

Schrijf je nu in via het digitale aanmeldformulier en verzend het naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. !

https://doc.co/u7uQ5o

Het gaat hard.. Heel hard! Wees er snel bij!

17 juni Recreatief: 7 van de 36 plekken vrij
18 juni Dames: 3 van de 12 plekken vrij
18 juni Prestatief: 5 van de 24 plekken vrij

Hoofdprijs Prestatief: €250
Hoofdprijs Dames: €125
Hoofdprijs Recreanten: een héleboel bonnen!

Inschrijfformulier:https://doc.co/u7uQ5o